NBA

Tα «έψαλε» σε ρεπόρτερ ο Τρέι Γιανγκ

O Tρέι Γιανγκ δεν κρατήθηκε και «έκραξε» έναν ρεπόρτερ.

Εμφανώς ενοχλημένος ήταν ο Τρέι Γιανγκ όταν ένας ρεπόρτερ τον «πίεσε» για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την διαμάχη του με τον προπονητή του, Νέιτ ΜακΜίλαν.

«Είμαστε άντρες, ο καθένας με τις δικές του απόψεις και είναι λογικό κάποιες φορές να μην συμφωνούμε. Ωστόσο, το συμβάν αυτό ανήκει στο παρελθόν πλέον. Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει», δήλωσε αρχικά ο Γιανγκ μετά την προπόνηση των Χοκς.

Αναζητώντας μια πιο σαφή απάντηση από τον σταρ των «γερακιών», ο ρεπόρτερ (Ζακ Κλάιν) συνέχισε να ρωτάει τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον 24χρονο και στον coach του. Εκείνη την στιγμή λοιπόν, ο Γιανγκ «ξέσπασε».

«Το θέμα είναι ιδιωτικό και θα παραμείνει έτσι. Οπότε μην προσπαθείς να με πιέσεις για να μάθεις τι ακριβώς συνέβη. Είναι κρίμα που στις μέρες μας δεν υπάρχει ιδιωτικότητα και τα πάντα μαθαίνονται. Ωστόσο, θα σου πω αυτό, όλα είναι μια χαρά εδώ. Εγώ αυτά έχω να σου πω, εάν επιθυμείς πήγαινε να μιλήσεις με κάποιον άλλον», τόνισε ο all-star των Χοκς.

Ο Γιανγκ αγωνίστηκε κανονικά χθες το βράδυ απέναντι στους Θάντερ. Η ομάδα του ηττήθηκε (121-114) όμως ο ίδιος τελείωσε το ματς με 23 πόντους και 10 ασίστ.



Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x