NBA

Αρνείται πως επιστρέφει άμεσα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν πηγαίνει καλύτερα και επέστρεψε στις προπονήσεις, ο ίδιος ο «βασιλιάς» τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Ανατροπή δεδομένων για τον ΛεΜπρον Τζέιμς!

Παρόλο που νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα πως ο «βασιλιάς» είδε την κατάστασή του να βελτιώνεται και επέστρεψε στις προπονήσεις με στόχο να προλάβει κάποια ματς της regular season, ο ίδιος αρνήθηκε πως ισχύει κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει οριστεί κάποια ημερομηνία για την επιστροφή του στα παρκέ.

Μάλιστα, η ανάρτησή του στο Twitter ήταν αρκετά «καυστική» απέναντι στους δημοσιογράφους που επικαλέστηκαν πηγές για την ενημέρωσή τους, τονίζοντας πως η... καλύτερη πηγή είναι ο ίδιος!

«Δεν υπήρξε κάποια νέα αξιολόγηση σήμερα και δεν έχει οριστεί κάποια ημερομηνία-στόχος για την επιστροφή μου. Απλώς εργάζομαι όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα (3 φορές την ημέρα) για να δώσω στον εαυτό μου τις καλύτερες πιθανότητες να επιστρέψω με πλήρη δύναμη όποτε είναι δυνατό αυτό. Ο Θεός να έχει καλά όλες τις... πηγές σας. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου!», ανέφερε αναλυτικά στο tweet του ο τετράκις πρωταθλητής ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x