NBA

Φιναλίστ για τον πάγκο των Ράπτορς ο Σκαριόλο!

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, o Σέρτζιο Σκαριόλο είναι ένας εκ των τριών φιναλίστ για τη θέση του προπονητή στους Τορόντο Ράπτορς.

Κοντά σε μία σπουδαία... προαγωγή ο Σέρτζιο Σκαριόλο!

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο πολύπειρος προπονητής είναι ένας από τους τρεις φιναλίστ για τη θέση του προπονητή στους Τορόντο Ράπτορς, η οποία άδειασε μετά την απόλυση του Νικ Νερς!

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, πρόκειται να διεξαχθεί μια τελική συνάντηση για να καθοριστεί εάν ο Σκαριόλο θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας από τον Καναδά. Ο Ιταλός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Βίρτους το 2021, αλλά οι συζητήσεις για πιθανή μετακίνησή του στο ΝΒΑ έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Ο βετεράνος προπονητής, μάλιστα, είχε ήδη συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Ράπτορς στη Μπολόνια πριν από αρκετές εβδομάδες.

Θυμίζουμε, φυσικά, πως ο Σκαριόλο έχει ήδη εργαστεί στην ομάδα του Τορόντο, ως βοηθός, από το 2018 έως το 2021. Αν προσληφθεί ως head coach, θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία του ΝΒΑ που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο, χωρίς αμερικάνικο ή καναδικό διαβατήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x