NBA

Με «σβηστές» μηχανές Χιτ και Μπλέιζερς, τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Λέικερς

Οι Χιτ και οι Μπλέιζερς επικράτησαν εύκολα στους αγώνες που έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι Λέικερς είναι ακόμα χωρίς νίκη στην preseason

Το Μαϊάμι κέρδισε με ευκολία τους Νετς απόντος του Κάιρι Ίρβινγκ με τελικό σκορ 109-80. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο οδήγησε τους Χιτ, έχοντας 17 πόντους με 3 ριμπάουντ, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν άστοχος με 2 μόλις πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής. Από τους ηττημένους ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ.



Στην Οκλαχόμα, οι Θάντερ με τον Τρε Μαν να πετυχαίνει 26 πόντους με 8/10 τρίποντα κέρδισαν τους 36ερς της Αδελαΐδας με 131-98. Ο μόνος που διασώθηκε από τους Αυστραλούς ήταν ο Κρεγκ Ράνταλ με 27 πόντους και 5/11 τρίποντα.



Στο πιο ανταγωνιστικό ματς της χθεσινής βραδιάς, οι Μάτζικ επικράτησαν των Σπερς με 102-99 σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Ο Γουέντελ Κάρτερ για το Ορλάντο έκανε νταμπλ νταμπλ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, αντίθετα το πρώτο πικ από το περασμένο καλοκαίρι Πάολο Μπανκέρο σημείωσε 9 πόντους με 3/8 σουτ εντός πεδιάς. Όσο για το Σαν Αντόνιο ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ τελείωσε με 14.



Οι Μπλέιζερς «ποδοπάτησαν» την Μακάμπι Ρα’ανανα με σκορ 138-85. Ο πρωτοετής γκαρντ του Πόρτλαντ Σέλντον Σαρπ έδειξε πολύ καλά στοιχεία αφού πέτυχε 27 πόντους σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη πλευρά για την Μακάμπι ένας πρώην παίχτης του ΝΒΑ ο Νόρις Κόουλ είχε 19 πόντους.



Τέλος οι Λέικερς χωρίς την Big 3 των Τζέιμς, Ντέιβις και Γουέστμπρουκ έχασαν το τρίτο τους σερί παιχνίδι από τους «πεινασμένους» Τίμπεργουλβς με 114-99. Ο Άντονι Έντουαρντς για την Μινεσότα έβαλε 13 πόντους και άλλους τόσους πρόσθεσε ο Μπριν Φορμπς από τον πάγκο. Για το Λος Άντζελες, ο σέντερ Τόμας Μπράιαντ σημείωσε 18 πόντους και «κατέβασε» 7 ριμπάουντ. Ο υπό δοκιμήν Ντουέιν Μπέικον έμεινε σε 21 λεπτά άποντος έχοντας 0/5 σουτ.



Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x