NBA

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ ανακοίνωσε την οριστική απόσυρσή του από τα παρκέ!

Τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα αποφάσισε να βάλει ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, με τον 37χρονο φόργουορντ να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ αποφάσισε να ρίξει το βράδυ της Παρασκευής (31/03) ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ!

Ο 37χρονος Αμερικανός πήρε την οριστική απόφαση να κρεμάσει τα... μπασκετικά του, μετά από μια μεγάλη καριέρα 16 και πλέον χρόνων στα παρκέ του ΝΒΑ...

Τη φετινή σεζόν, ο 7 φορές All-star φόργουορντ/σέντερ βρισκόταν στην «δεξαμενή» των free agents, όταν και έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τους Νετς μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Μπρούκλιν.

Αυτή είναι η δεύτερη και οριστική φορά που αποσύρεται από την ενεργό δράση, καθώς είχε προηγηθεί, εκείνη, τον Απρίλιο του 2021, όταν και ένα πρόβλημα υγείας στην καρδιά του τον ανάγκασε να σταματήσει προσωρινά το μπάσκετ.

Σε αυτά τα 16 χρόνια καριέρας, το Νο.2 του ΝΒΑ draft του 2006, κατέγραψε 19,1 πόντους και 8,1 ριμπάουντ μέσο όρο σε σύνολο 1076 αγώνων στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x