NBA

Πρόβλημα στην Νέα Υόρκη, οι Νικς χάνουν επιλογή δευτέρου γύρου λόγω tampering

Το ΝΒΑ αποφάσισε ότι οι Νικς είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τζέιλεν Μπράνσον πριν την έναρξη της free agency, με αποτέλεσμα να τους αφαιρέσουν την επιλογή δευτέρου γύρου το 2025.

«Συναγερμός» στη Νέα Υόρκη, αφού λόγω tampering οι Νικς δεν θα μπορέσουν να διαλέξουν παίκτη στον δεύτερο γύρο του ντραφτ του 2025. Το ΝΒΑ αποφάσισε ότι η ομάδα του Τομ Τιμποντό είχε προσεγγίσει τον Τζέιλεν Μπράνσον πριν την έναρξη της free agency.

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από έρευνα. Οι Νικς ξεκίνησαν συζητήσεις με τον Τζέιλεν Μπράνσον πριν το επιτρεπτό χρονικό διάστημα και έτσι τους αφαιρούμε ντραφτ πικ δευτέρου γύρου», δήλωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Ωστόσο, οι Νεοϋορκέζοι δεν έχουν λόγο να είναι απογοητευμένοι, αφού έχουν στη διάθεση τους ακόμα 11 (!) επιλογές από τις οποίες οι 9 είναι δευτέρου γύρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος γκαρντ το καλοκαίρι υπέγραψε τεταρετές συμβόλαιο έναντι 120 εκατομμυρίων δολαρίων, και τη φετινή σεζόν μετράει 20,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x