NBA

ΝΒΑ: Το εξωφρενικό κάρφωμα που φύλαγε για τον τελικό ο Τζέικομπ Τόπιν

Ένα πραγματικά μοναδικό κάρφωμα στερήθηκε το μπασκετικό κοινό στον φετινό διαγωνισμό του ΝΒΑ, με τον Τζέικομπ Τόπιν να μην καταφέρνει να προκριθεί στον τελικό όπου σκόπευε να το πραγματοποιήσει.

Μπορούσε ένα και μόνο κάρφωμα να σώσει τον φετινό διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ στην Ιντιάνα; Η απάντηση είναι... ναι και θα ερχόταν από τα χέρια του τρίτου, Τζέικομπ Τόπιν, που κρατούσε για τον τελικό κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Πρώτος έκανε την αποκάλυψη ο Ντέιβιντ Ζένον, εκπαιδευτής παικτών του ΝΒΑ, μία μέρα μετά το τέλος της διοργάνωσης του All Star Weekend και αναμενόμενα προκάλεσε το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος για αυτό που ετοίμαζε ο Τζέικομπ Τόπιν.



Ο Τσακ Μίλαν, επίσημος προπονητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο ΝΒΑ, δημοσίευσε στο Χ το βίντεο με το κάρφωμα του 23χρονου σμολ φόργουορντ. Σύμφωνα με τον Μίλαν, ο παίκτης των Νικς που αγωνίζεται κυρίως με την θυγατρική ομάδα τους, είναι ο μόνος παίκτης του ΝΒΑ που έχει καταφέρει να πετύχει το συγκεκριμένο κάρφωμα και χρειάστηκε, μάλιστα, μόλις 10 λεπτά για να το μάθει.


Το βίντεο έφερε περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις προς το μέρος των κριτών και του Τζέιλεν Μπράουν. Ο αδερφός του Όμπι, νικητή του διαγωνισμού το 2022, συγκέντρωσε 95 βαθμούς μέσο όρο σε αντίθεση με τους 96,4 του All Star των Μπόστον Σέλτικς, με το φίλαθλο κοινό να χάνει ένα πολύ πιο εντυπωσιακό τελικό από αυτόν που τελικά είδαμε στην Ιντιάνα.

Εκτός από το κάρφωμα που δεν είδε κανείς επίσημα, ο Τσακ Μίλαν είναι υπεύθυνος και για το πρώτο κάρφωμα του Μακ ΜακΚλάνγκ φέτος αλλά και για ένα ακόμα από το 2023 του back-to-back νικητή του διαγωνισμού.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x