NBA

Νέα ήττα για Κινγκς, στα «ρηχά» ο Κουφός

Στις επιτυχίες επέστρεψαν οι Σανς, οι οποίοι υποχρέωσαν σε νέα ήττα με 99-108 τους Κινγκς των Κώστα Κουφού και Γιώργου Παπαγιάννη (που έμεινε στον πάγκο).
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νικηφόρα πέρασαν από το Σακραμέντο οι Σπερς, οι οποίοι επικράτησαν με 99-108 των Κινγκς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Όλντριτζ, ο οποίος πέτυχε 29 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, ενώ triple-double έκανε για λογαριασμό του Σαν Αντόνιο ο Πάου Γκασόλ (14 π., 11 ρ., 10 ασ.). Εκτός έμεινε ο Λέοναρντ.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ο Κώστας Κουφός έπαιξε για 18 λεπτά, πετυχαίνοντας 4 πόντους (2/6 διπ., 0/2 β.), ενώ 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ο Παπαγιάννη δεν αγωνίστηκε και έμεινε στον πάγκο.

Πρώτος σκόρερ των «βασιλιάδων» ήταν ο Χιελντ με 24 πόντους (8 ρ.), 22 πόντους πρόσθεσε ο Κόλει-Στέινε (11 ρ.), ενώ ο Μπογκντάνοβιτς που ήρθε από τον πάγκο βοήθησε με 15 πόντους κι απόλυτη ευστοχία (3/3 διπ., 3/3 τρ.).

Τα δωδεκάλεπτα: 33-33, 16-29, 27-22, 23-24

inner

inner

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα


Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x