NBA

Αδειάζει Ντουράντ ο ιδιοκτήτης των Νετς: «Στηρίζω Νας και Μαρκς»

Ο ιδιοκτήτης των Νετς, Τζο Τσάι, πήρε σαφή θέση υπέρ του Στιβ Νας και του Σον Μαρκς, την απομάκρυνση των οποίων ζήτησε ο Κέβιν Ντουράντ για να παραμείνει.

Καμία διάθεση να υποκύψει στον… εκβιασμό του Κέβιν Ντουράντ δεν έδειξε ο Τζο Τσάι. Ο ιδιοκτήτης των Νετς άκουσε τον 33χρονο σούπερ σταρ να θέτει βέτο την απομάκρυνση του προπονητή Στιβ Νας και του τζένεραλ μάνατζερ Σον Μαρκς για να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο ο ίδιος μέσω Twitter ξεκαθάρισε πως στηρίζει τους δύο άνδρες.

«Η διοίκηση και το προπονητικό μας τιμ έχουν τη στήριξή μου. Θα πάρουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλύτερο συμφέρον των Νετς», ανέφερε ο ζάπλουτος Καναδός (με ρίζες από το Ταϊβάν) επιχειρηματίας.



Ο KD έχει ζητήσει ανταλλαγή από τις 30 Ιουνίου και φαίνεται πως θα επιμείνει σε αυτή. Έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο για 198 εκατ. δολάρια και η ομάδα του Μπρούκλιν με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως θα αναζητήσει στην αγορά ένα ελκυστικό «πακέτο» για ανταλλαγή.

Την περασμένη σεζόν ο Ντουράντ είχε 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ κατά μέσο όρο στη regular season, αλλά στα playoffs έπεσε στους 26,3 πόντους με 5,8 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ ανά αγώνα, με την ομάδα του να αποκλείεται με 4-0 στον πρώτο γύρο από τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x