NBA

Χαμός στα αποδυτήρια των Νετς: Μπρίτζες και Ντίνγουιντι «έφαγαν» τον Ζακ Βον ελέω... Μπεν Σίμονς!

Σύμφωνα με insider του NBA, η «γκρίνια» παικτών των Νετς όπως οι Μάικαλ Μπρίτζες και οι Σπένσερ Ντίνγουιντι για τον ρόλο του Μπεν Σίμονς στην ομάδα, ήταν καθοριστική στην απόλυση του Ζακ Βον.

Όπως ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά το All Star Game, ο Ζακ Βον απολύθηκε από τους Νετς, αφήνοντάς τους στην ενδέκατη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, με ρεκόρ 21-33.

Ο γνωστός insider της λίγκας, Μάικ Σκότο, έδωσε το... παρασκήνιο της απόφασης αυτής, η οποία φαίνεται πως ήταν σαφώς επηρεασμένη από τις επιθυμίες των παικτών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως συγκεκριμένοι αθλητές, όπως ο Μάικαλ Μπρίτζες, σταρ των Νετς, αλλά και ο Σπένσερ Ντίνγουιντι, ο οποίος πλέον έχει αποχωρήσει από την ομάδα και αγωνίζεται στους Λέικερς, ήταν δυσαρεστημένοι με τον κεντρικό ρόλο που έδινε ο Βον στον Μπέν Σίμονς.

Ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος δεν έχει γενικά τη φήμη του πολύ... συμπαθούς συμπαίκτη, είχε πράγματι κομβικό ρόλο στο επιθετικό σύστημα των Νετς, παρόλο που ακόμη ψάχνει τον καλό του εαυτό. Αυτό προφανώς δεν άρεσε στους Μπρίτζες, Ντίνγουιντι μεταξύ άλλων, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν την... γκρίνια που «έφαγε» τον Ζακ Βον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x