NBA

Νικ Γιανγκ: «Μπροστά σε όλους, ο Αρίνας έβγαλε το… όπλο και με πυροβόλησε»

Ο Νικ Γιανγκ μοιράστηκε μία αξέχαστη ιστορία με τον Γκίλμπερτ Αρίνας και τα πρώτα του χρόνια στο NBA, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να τον πυροβολεί από απόσταση αναπνοής με paintball όπλο.

Στα πρώτα του χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ο Νικ Γιανγκ και ο Γκίλμπερτ Αρίνας ήταν αχώριστο δίδυμο στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ο δεύτερος ήταν ο πιο έμπειρος, εκείνος που εμψύχωνε τον νεαρό ''Swaggy P''.

Σε ένα από τα πολλά περιστατικά που συνέβησαν, ο Γιανγκ διηγείται ένα από τα συμβάντα που του έμεινε περισσότερο στο μυαλό του, τονίζοντας πως ο Αρίνας πράγματι ήταν ικανός να σε εκπλήξει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

«Μια μέρα παίζαμε paintball στο σπίτι του και άρχισε να μου επιτίθεται. Την επόμενη στα αποδυτήρια μιλούσα για έναν κανόνα του NBA που απαγόρευε αεροβόλα και όπλα paintball εντός των γηπέδων. Ξαφνικά, μπαίνει στα αποδυτήρια ο Αρίνας, ανοίγει το ντουλάπι μου, παίρνει το paintball όπλο που είχα και με πυροβόλησε από κοντά μπροστά σε όλη την ομάδα! Ήταν τόσο αστείο», ήταν τα λόγια του βετεράνου φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x