NBA

Νίκη η Γουάσινγκτον- «θηρίο» ο Έμπιιντ

Οι 76ερς είναι ομάδα με περιορισμένη δυναμικότητα που δεν έχει υψηλό ταβάνι και μεγάλες βλέψεις για τη φετινή σεζόν του ΝΒΑ. Τα ξημερώματα υπέστη ακόμα μια βαριά ήττα με 100-79 από τους Γουίζαρντς.

Οι Γουίζαρντς έδειξαν από την αρχή της αναμέτρησης ποιος είναι το αφεντικό και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα στους Σίξερς να περάσουν μπροστά στο σκορ. Με 100-79 σημείωσαν την δεύτερη τους νίκη στους τέσσερις αγώνες που έχουν «δώσει» στην προετοιμασία και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ό, τι τους αναλογεί στην φετινή σεζόν.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Μπράντλεϊ Μπιλ με 22 πόντους (5/6 τρίποντα), ενώ τον ακολούθησαν ο Τρέι Μπερκ που σημείωσε 13 πόντους και ο Άντριου Νίκολσον με 11.

Όσον αφορά την Φιλαδέλφεια, το τελευταίο που ενδιέφερε τους φίλους της ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν η ήττα. Και αυτό γιατί είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που έκανε στο παρκέ ο Τζόελ Έμπιιντ.

Το νούμερο 3 του ντραφτ του 2014, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς χάνοντας τις δύο πρώτες του σεζόν στο ΝΒΑ, στην επιστροφή του στα γήπεδα δείχνει πανέτοιμος να διαπρέψει και να δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν όλοι γι’ αυτόν.

Αγωνίστηκε 14 λεπτά, ωστόσο πρόλαβε να σημειώσει 11 πόντους με 2/5 σουτ και 7/8 βολές, να κατεβάσει 12 ριμπάουντ και να κάνει ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο!

«Βλέπεις ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός. Το γεγονός ότι κατεβάζει τόσα ριμπάουντ και κυνηγάει στην άμυνα είναι πολύ όμορφο. Είναι πολύ ενεργητικός κοντά στο καλάθι», δήλωσε ο τεχνικός των Σίξερς μετά το παιχνίδι.

Ο Τζέρεμι Γκραντ βοήθησε τον Έμπιιντ με τους 14 πόντους που σημείωσε και τον ακολούθησε ο Χόλις Τόμπσον με 9, χωρίς όμως να μπορέσουν να αποτρέψουν την ήττα.



Επιμέλεια: Άγγελος Μαλουσάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x