NBA

Νίκη Κινγκς με καλό Κουφό και μικρή συμμετοχή Παπαγιάννη

Καλή εμφάνιση από τους Κινγκς που επικράτησαν 124-119 των Γουίζαρντς σε φιλικό με τον Κώστα Κουφό να έχει θετική παρουσία και τον Γιώργο Παπαγιάννη να παίζει λίγο.

ΝτεΜάρκους Κάζινς και Ντάρεν Κόλισον πέτυχαν από 22 πόντους και οι Κινγκς νίκησαν 124-119 τους Γουίζαρντς σε φιλικό.

Ο Κώστας Κουφός σε 19:44 είχε 8 πόντους (4/8 δίποντα), 4 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης πάτησε παρκέ για μόλις 5:20 έχοντας ένα άστοχο δίποντο, 2 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Ο Άντριου Νίκολσον με 19 και ο Κέλι Ούμπρε με 15 πόντους ξεχώρισαν για τους «μάγους», ενώ ο Τζον Γουόλ είχε 11 πόντους και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x