NBA

Ενδιαφέρον των Νιου Γιορκ Νικς για Λάουρι, Φουρνιέ και Ντινγουίντι

Οι Νιου Γιορκ Νικς φέρονται αποφασισμένη να ενισχυθούν σημαντικά στη φετινή μεταγραφική περίοδο, με τους Λάουρι, Φουρνιέ και Ντινγουίντι να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Οι Νιου Γιορκ Νικς προέρχονται από μια εξαιρετική χρονιά, καθώς κατάφεραν για πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια να μπουν στα playoffs του ΝΒΑ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο από τους Ατλάντα Χοκς (4-1).

Φαίνεται πως η περσινή πορεία... άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους των Νικς, οι οποίοι στοχεύουν φέτος να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η ομάδα του Τομ Τιμποντό τσεκάρει τις περιπτώσεις των Κάιλ Λάουρι, Έβαν Φουρνιέ και Σπένσερ Ντινγουίντι.

Ο πρώτος είναι από τα πιο... hot ονόματα της free agents, καθώς έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς έπειτα από χρόνια εννέα χρόνια παρουσίας του στο Τορόντο, και πλέον τσεκάρει την αγορά για τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Όσον αφορά τον Γάλλο φόργουορντ, την περσινή σεζόν βρέθηκε στους Μπόστον Σέλτικς, χωρίς όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του, μένοντας τελικός ελεύθερος από τους «κέλτες».

Τέλος, ο Ντίνγουιντι προτίμησε να μείνει ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς και να... κυνηγήσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά, προερχόμενος από μία σεζόν στην οποία ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρότατο τραυματισμό στο γόνατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x