Μια ακόμη παράσταση υψηλού επιπέδου πρόσφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, όπου οι Μπακς ηττήθηκαν με 118-109 από τους Νικς στο πλαίσιο του NBA Cup.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ πάτησε παρκέ για μόλις 28 λεπτά, αλλά σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να κυριαρχήσει σε κάθε πλευρά του παιχνιδιού, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους, 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη και 5 φάουλ.
Ο Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα, έχοντας 10/12 δίποντα και συνολικά 10/14 βολές, ενώ δεν βρήκε στόχο στα δύο τρίποντα που επιχείρησε.
Παράλληλα, η δημιουργία του ήταν εξίσου εντυπωσιακή, καθώς με 8 ασίστ ανέλαβε πολλές φορές τον ρόλο του οργανωτή, «σερβίροντας» έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του.
Η παρουσία του στο παρκέ αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη του Μιλγουόκι, που στηρίχθηκε στη δική του ενέργεια για να μείνει ανταγωνιστικό απέναντι στη δυνατή Νέα Υόρκη.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






