NBA

Πλήγμα στους Νικς: Τέλος η σεζόν για τον Τζούλιους Ραντλ!

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι μετέφερε την είδηση πως ο Τζούλιους Ραντλ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξιό ώμο, η οποία θα του στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο της σεζόν.

Μία πολύ αρνητική εξέλιξη για τους Νικς μετέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Συγκεκριμένα, ο Τζούλιους Ραντλ, που παλεύει εδώ και καιρό με τραυματισμό στον δεξιό ώμο, θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα του στερήσει τη συμμετοχή στην υπόλοιπη φετινή σεζόν!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι εκτός από τις 27 Γενάρη, όταν και αποκόμισε το πρόβλημα στον ώμο. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το θέμα με συντηρητικές θεραπείες, τελικά οι γιατροί τον ειδοποίησαν πως θα είναι επικίνδυνο να παίξει χωρίς πρώτα να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση του Ραντλ αναμένεται να επιτρέψει την πλήρη ανάρρωση και την επιστροφή γύρω στην έναρξη της σεζόν 2024-25. Το να υποβληθεί σύντομα στο χειρουργείο του δίνει τον απαραίτητο χρόνο ανάρρωσης για να στοχεύσει στην όσο πιο γρήγορη επιστροφή του.

Κάπως έτσι, οι Νικς χάνουν έναν κομβικό παίκτη, που μέτρησε 24 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 5 ασίστ στα 46 ματς που αγωνίστηκε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x