NBA

Νοκ άουτ και από το Game 4 με τους Μπακς ο Γκόρντον

Εκτός μάχης από την 4η αναμέτρηση με τους Μπακς τέθηκαν ο Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς και ο Άαρον Γκόρντον.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθούν οι Μάτζικ στην 4η συνάντησή τους με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας του Ορλάντο, ο Άαρον Γκόρντον δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ματς με το Μιλγουόκι, ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς.

Ο 24χρονος φόργουορντ (14,4 πόντους, 7,7 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ/μέσο όρο) ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι, ενώ ο 28χρονος γκαρντ (7,2 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ/μέσο όρο) έχει πρόβλημα στον τένοντα του αριστερού ποδιού του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x