NBA

Ντιλέινι: «Γι' αυτό ο Γιόκιτς είναι καλύτερος από τον Εμπίντ»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι μίλησε μέσω των social media για τους Νίκολα Γιόκιτς και Τζοέλ Εμπίντ, εκφράζοντας την προτίμησή του για τον Σέρβο και εξηγώντας αυτή του την επιλογή.

Μπορεί να είναι για κάποιο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως ο Μάλκολμ Ντιλέινι διατηρεί άποψη για τα... πάντα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι χωρίς ομάδα από τον Μάιο του 2022, όταν και αποχώρησε από την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο εκφράζει συχνά τις απόψεις του για το παγκόσμιο μπάσκετ μέσω του twitter, του οποίου είναι πολύ ενεργός χρήστης.

Αυτή τη φορά, ο Ντιλέινι τοποθετήθηκε στο δίλημμα περί του ποιος εκ των Νίκολα Γιόκιτς και Τζοέλ Εμπίντ είναι ο κορυφαίος σέντερ αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ. Για τον πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Ατλάντα Χοκς, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Ο Εμπίντ είναι κυριαρχικός, όμως εξίσου κυριαρχικός είναι και ο Γιοκιτς, που κάνει και τους συμπαίκτες του καλύτερους. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Κάνει τα πάντα»

Ο Γιόκιτς, back-to-back MVP του NBA, έχει κατά μέσο όρο triple-double 25,1 πόντους, 11,1 ριμπάουντ και 10,0 ασίστ σε 44 ματς αυτή τη σεζόν.

Αντίθετα, ο σέντερ των Σίξερς οδηγεί το ΝΒΑ στο σκοράρισμα με 33,5 πόντους, μαζί με 10,1 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ σε 38 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x