NBA

Ντινγουίντι: «Αν δεν είσαι μέσα στους πέντε κορυφαίους όλων των εποχών, ο κόσμος θα σε ξεχάσει»

Την πεποίθηση ότι όποιος παίκτης του ΝΒΑ δεν είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους όλων των εποχών θα ξεχαστεί από τον κόσμο, εξέφρασε ο γκαρντ των Νετς, Σπένσερ Ντινγουίντι.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο playmaker των Μπρούκλιν Νετς, Σπένσερ Ντινγουίντι, αναφέροντας ότι όποιος δεν είναι μέσα στους πέντε καλύτερους όλων των εποχών, θα ξεχαστεί από τον κόσμο.

«Αν δεν είσαι ένας από τους πέντε καλύτερους όλων των εποχών, ο κόσμος θα σε ξεχάσει. Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν δεν καταφέρεις να αλλάξεις την κουλτούρα όπως ο Άιβερσον και Κάρι ή αν δεν είσαι ο Κόμπι, ο Τζόρνταν ή ο ΛεΜπρόν, δεν θα σε θυμούνται. Μιλάμε για τον Χάρνταγουεϊ, τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι ή τον Μπράντον Ρόι; Αν ο Σακίλ Ο' Νιλ δεν ήταν στην τηλεόραση κάθε βράδυ, μπορεί να μην μιλούσαμε ούτε για αυτόν, που ήταν ο πιο κυρίαρχος παίκτης στην ιστορία. Θα πρέπει ο καθένας να ορίζει την επιτυχία για τον εαυτό του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ντινγουίντι έχει 17.7 πόντους και 6 ασίστ ανά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Νετς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Μάβερικς, Πίστονς και Γουίζαρντς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x