NBA

Ντοκ Ρίβερς: «Μας χαλά το κέφι η υπόθεση Σίμονς»

Ο Ντοκ Ρίβερς αναφέρθηκε στο πώς επηρεάζει τους Σίξερς το θέμα που έχει προκύψει με τον Μπεν Σίμονς.

Ο Ντοκ Ρίβερς θεωρεί πως το όλο θέμα με τον Μπεν Σίμονς επηρεάζει αρνητικά το κλίμα στους Σίξερς. Ο Αυστραλός γκαρντ απείχε για μέρες από την προετοιμασία απαιτώντας ανταλλαγή και παρότι προχθές επέστρεψε στις προπονήσεις, ο προπονητής του τον έδιωξε όταν αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια άσκηση.

«Η υπόθεση αυτή μας χαλά το κέφι, σε όλη την ομάδα. Εμείς θα αρχίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ο Μπεν όχι. Κι εγώ θέλω ο Μπεν να παίζει, αυτή είναι η δουλειά του. Πολλοί με συνεχάρησαν που τον έδιωξα, αλλά για μένα δεν είναι λόγος να χαίρομαι αυτός. Θέλω οι παίκτες μου να πηγαίνουν καλά. Όταν είναι σε θέση όπως τώρα ο Μπεν, δεν μπορώ κι εγώ να το χαρώ», τόνισε ο προπονητής της Φιλαδέλφεια.

Ο Σίμονς έχει τεθεί ήδη εκτός ομάδας για το πρώτο ματς της σεζόν, με τους Πέλικανς. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει 330.000 δολάρια, ενώ τα χρήματα που έχει ήδη απολέσει απέχοντας από την προετοιμασία ανέρχονται συνολικά σε πάνω από 1,7 εκατ. δολάρια. «Δεν μου αρέσει να χάνουν λεφτά οι παίκτες. Σε όλη αυτή την κατάσταση δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου», σχολίασε ο Ρίβερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x