NBA

Ντοκιμαντέρ ετοιμάζει το Netflix για την Redeem Team του 2008

Στις 7 Οκτωβρίου ενημέρωσε το Netflix πως κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο χρυσό μετάλλιο της Αμερικής το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Γνωστή αλλιώς και ως Redeem Team!

Στις 7 Οκτωβρίου πρεμιέρα θα κάνει στο Netflix το ντοκιμαντέρ για την Redeem Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον θρυλικό εκείνο τελικό με την Ισπανία και επέστρεψε στη κορυφή του βάθρου έπειτα από οκτώ χρόνια.

Οι αποτυχίες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μουντομπάσκετ της Ιντιανάπολης το 2002 και της Σαϊτάμα το 2006 και τον αποκλεισμό από την Αργεντινή του Μάνου Τζινόμπιλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Αποφασισμένη να… σπάσει τις συνεχόμενες αποτυχίες η Αμερική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου κατέβασαν ένα ρόστερ που για πολλούς ανταγωνίζεται εκείνο της Dream Team το 1992 στην Βαρκελώνη.

Συμπαραγωγοί θα είναι οι Ντουέιν Γουέιντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, οι οποίοι θα αφηγηθούν την ιστορία που κατέληξε σε χρυσό μετάλλιο και σε αναμετρήσεις που μνημονεύονται μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x