NBA

Ντουράντ: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Γκασόλ»

Υποκλίθηκε στον Πάου Γκασόλ ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 36χρονο Ισπανό, τονίζοντας πως είναι ένας από τους παίκτες που σέβεται.

Στο μεγαλείο του Πάου Γκασόλ υποκλίθηκε ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του Ισπανού κι ότι τον σέβεται απεριόριστα.

Επίσης, ο πολυσυζητημένος παίκτης, του φετινού καλοκαιριού, αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο και στην απόφαση της ομάδας των Η.Π.Α. να εγκατασταθούν σε κρουαζιερόπλοιο.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Η πρώτη θέση δεν είναι δεδομένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να παλέψουμε για τα να τα καταφέρουμε. Έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο την Ισπανία και τίποτα σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο και το γνωρίζουμε. Απολαμβάνουμε το ταξίδι, ξεκινώντας από το Σάββατο κόντρα στην Κίνα. Είμαστε χαρούμενοι που θα τους αντιμετωπίσουμε για τρίτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες».

Για την απόφαση της ομάδας των Η.Π.Α. να μείνει σε κρουαζιερόπλοιο: «Ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί πριν από πολύ καιρό. Είναι το ίδιο. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ».

Για την εθνική Ισπανίας και τον Πάου Γκασόλ: «Η Ισπανία αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Δεν είναι, όμως, εγγυημένο ότι θα παίξουμε κόντρα σε αυτή στον τελικό. Ανεξάρτητα από το ποιον αντιμετωπίζεις, πρέπει να δίνεις κάθε φορά τα πάντα. Ήμουν πάντα μεγάλος φαν του Πάου Γκασόλ. Έχει φοβερή ποιότητα και o τύπος φαίνεται σαν να μην γερνάει ποτέ. Παραμένει σταθερός κι είναι ένας από τους παίκτες που πραγματικά σέβομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x