NBA

Την… είπε στον Πίπεν ο Ντουράντ!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κέβιν Ντουράντ μετά από ένα σχόλιο του Σκότι Πίπεν για εκείνον!

Έξαλλος έγινε ο Κέβιν Ντουράντ με ένα σχόλιο του Σκότι Πίπεν για εκείνον, με αποτέλεσμα να δώσει μία… πληρωμένη απάντηση.

Ο «Ινδιάνος» άφησε να εννοηθεί πως ο KD είναι ατομιστής και εκτιμά πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον σταρ των Νετς να του θυμίζει την άρνησή του να μπει στο παρκέ, στον τρίτο ημιτελικό της Ανατολής ανάμεσα στους Μπουλς και τους Νικς το 1994, όταν ο Φιλ Τζάκσον τότε είχε σχεδιάσει την τελευταία επίθεση να την πάρει ο Τόνι Κούκοτς!

«Ο Ντουράντ είναι τρομερός επιθετικός, αλλά αυτό αποδείχθηκε πως είναι ο χειρότερος εχθρός του, καθώς δεν ξέρει πως να παίξει ομαδικό μπάσκετ. Ο KD μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα από τον ΛεΜπρόν. Αν μπορεί να τον ξεπεράσει; Όχι!», ήταν η φράση του Πίπεν που προκάλεσε την οργή του Ντουράντ, ο οποίος απάντησε με αιχμηρό τρόπο:

«Ο σπουδαίος Σκότι Πίπεν δεν αρνήθηκε να μπει στο παρκέ για την τελευταία φάση του αγώνα, καθώς είχε νευριάσει επειδή ο προπονητής του σχεδίασε την επίθεση για έναν καλύτερο σουτέρ;», ήταν το σχόλιο του KD στο Twitter.

Ντουράντ: Έσφαξε με το… γάντι τον Πίπεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x