NBA

Ντουράντ: «Καλή κίνηση ο Ολαντίπο, είναι φίλος μου»

Στο πλαίσιο της media day των Ηνωμένων Πολιτειών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για το πολυσυζητημένο trade ανάμεσα σε Θάντερ και Μάτζικ.

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε στην εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας. Παράλληλα, προετοιμάζεται για την πρώτη Free Agency της καριέρας του, καθώς αποτελεί «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες.

Στο πλαίσιο της media day, ο κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ περιτριγυρίστηκε από δημοσιογράφους και δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις, αλλά όχι για το μέλλον του, καθώς έχει ανακοινώσει με ποιες ομάδες σκοπεύει να συναντηθεί τις επόμενες μέρες.

Ένα από τα ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει ήταν για την ανταλλαγή των Θάντερ με τους Μάτζικ. Ο Βίκτορ Ολαντίπο ανήκει, πλέον, στην Οκλαχόμα Σίτι μαζί με τον Ερσάν Ιλιασόβα (αμφίβολη η παραμονή του) και τον «ρούκι» Ντομάντας Σαμπόνις. Η απάντηση του 28χρονου φόργουορντ άφησε άθελα της υπονοούμενα και σκόρπισε, πιθανότατα, αρκετά χαμόγελα τους φίλους των Θάντερ.

«Θεωρώ καλή κίνηση την ανταλλαγή. Μου αρέσει αρκετά ο Ολαντίπο. Είναι καλός μου φίλος. Όμως, δεν θα συνεργαστώ με τον Ιμπάκα. Έχει συμβάλει πολύ στην οργάνωση μας, τόσο στην ομάδα, όσο και στην πόλη. Έχει κάνει πολλά για εμάς όλα αυτά τα χρόνια, το έργο του στην πόλη είναι γνωστό, αλλά και η σκληρή του δουλειά στο γήπεδο. Άρα, του ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά το πιο «καυτό» όνομα του καλοκαιριού μαρτυρώντας ότι παρακολουθεί με προσοχή τις κινήσεις των Θάντερ.

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x