NBA

Ντουράντ: «Ξέρω ποιος είμαι και πόσο καλός είμαι»

Ο Κέβιν Ντουράντ αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν το φετινό καλοκαίρι για το θέμα της ανταλλαγής του και τόνισε ότι ξέρει πόσο καλός παίκτης είναι.

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για όσα συνέβησαν το φετινό καλοκαίρι στο θέμα της πιθανής αποχώρησής του από τους Νετς και στις συνομιλίες που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας.

Παράλληλα, ο 33χρονος φόργουορντ τόνισε ότι γνωρίζει πόσο καλός παίκτης είναι, κάτι που του είπαν και οι ιθύνοντες του Μπρούκλιν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Υπήρξε μεγάλη αβεβαιότητα στην ομάδα την περσινή σεζόν. Ένιωσα πως ακόμα μία σεζόν δεν ήταν υγιής. Όσο προχωράει η σεζόν, βλέπεις τι γίνεται και η αβεβαιότητα δεν έφυγε. Μεγαλώνω, ήθελα να είμαι σε ένα μέρος σταθερό και να παλέψω για πρωτάθλημα. Είχα τις αμφιβολίες μου. Το καλοκαίρι βάλαμε κάποια πράγματα κάτω και με τις αποτυχίες που είχαμε. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, ήρθαμε σε συμφωνία και αποφασίσαμε να πάμε μπροστά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρω πόσο καλός είμαι και πως καμία ομάδα δεν θα με έδινε έτσι, με τόση άνεση. Αυτό εκτίμησα που μου είπαν και οι άνθρωποι των Νετς “είσαι πολύ καλός για να σε δώσουμε έτσι”. Ξέρω ποιος είμαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x