NBA

Ντρέιμοντ Γκριν: «Μας κόστισα ένα πρωτάθλημα»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους χαμένους τελικούς των Γουόριορς το 2016 απέναντι στους Καβαλίερς, αναλαμβάνοντας πλήρως την αποτυχία, καθώς ήταν μπροστά με 3-1.

Δικαίως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς χαρακτηρίζονται η σύγχρονη δυναστεία του NBA με τέσσερα πρωταθλήματα από το 2015 και ύστερα, όμως πάντοτε θα υπάρχει στο φαινομενικά άψογο βιογραφικό τους οι τελικοί του 2016 απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι ''πολεμιστές’’ βρισκόντουσαν με 3-1 μπροστά, όμως οι Καβς είχαν βάλει στόχο να ανατρέψουν τα δεδομένα και στο καθοριστικό Game 6 η αποβολή του Ντρέιμοντ Γκριν λειτούργησε υπέρ των ''ιπποτών’’ προκειμένου να ολοκληρωθεί το… θαύμα.

«Χάσαμε. Το παίρνω πάνω μου. Μας κόστισα ένα πρωτάθλημα. Είμαι καλά με αυτό, δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω τις ευθύνες μου, να καταλάβω τα λάθη μου. Αν θα το έκανα ξανά; 1.000% ναι! Υπάρχουν οι κανονισμοί που είναι για τον Ντρέιμοντ Γκριν. 100%! Ο Έβαν Μόμπλεϊ έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα στον Λεμπρόν, κλωτσώντας τον στο κεφάλι και κανείς δεν ήθελε να αποβληθεί, κανείς δεν είπε ότι το έκανε επίτηδες όπως συνέβη τότε και με μένα», ήταν τα λόγια του Γκριν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x