NBA

Ο Γουέστμπρουκ ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερος του Γιόκιτς: «Κανείς σαν εμένα»

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αυτοανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης στο να πετυχαίνει triple double.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν των Ντένβερ Νάγκετς με 102-100 και ισχυροποιήθηκαν στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας, με τον Νίκολα Γιόκιτς να σημειώνει 36 πόντους, 17 ασίστ και 10 ριμπάουντ στην στατιστική του, πετυχαίνοντας άλλο ένα triple double.

O Σέρβος πρωταθλητής και back2back MVP τις χρονιές 2021 - 2022, είναι πρώτος φέτος στα triple double, με 27. Πριν τον Γιόκιτς όμως, το συγκεκριμένο επίτευγμα ήταν «καπαρωμένο» από τον Ράσελ Γούεστμπρουκ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι υποστήριξε πως είναι καλύτερος του Σέρβου στον συγκεκριμένο τομέα.

«Λοιπόν άκου, κανείς δεν είναι σαν εμένα. Κανείς δεν είναι σαν εμένα. Ας το λήξουμε εδώ» υποστήριξε ο Γουέστμπρουκ σχετικά με τα triple double. «Κανείς σαν εμένα! Ο Νίκολα είναι απίστευτος παίκτης αλλά δεν είναι σαν εμένα κ εγώ δεν είμαι σαν αυτόν. Προφανώς, έχει αναδειχθεί MVP δύο φορές. Είναι σκληρός αμυντικός και εξαιρετικός πασέρ, ξέρει πώς να παίξει έξυπνα και σωστά, κάθε βράδυ είναι εκεί και αγωνίζεται. Σήμερα όμως ήμασταν καλύτεροί του».

Για του λόγου το αληθές, ο MVP της σεζόν 2016-2017 Ράσελ Γουέστμπρουκ, είναι πρώτος στην ιστορία του NBA στα triple double με 198, ενώ ο Γιόκιτς έχει 129.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x