NBA

Απάντηση "καρφί" ο Κούζι στον Ρέντικ: «Παίκτες με λιγότερο ταλέντο προσπαθούν να προβληθούν»

Φανερά ενοχλημένος από τα σχόλια του Τζέι Τζέι Ρέντικ φάνηκε η άλλοτε δόξα των Μπόστον Σέλτικς, Μπομπ Κούζι, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δέχθηκε την αγωνιστική κριτική της εποχής του.

Ανοιχτή κόντρα στα πέριξ του NBA ξέσπασε ανάμεσα στον θρύλο του NBA, Μπομπ Κούζι και τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, με τον δεύτερο να προχωρά σε πολύ αιχμηρά σχόλια για την εποχή που αγωνιζόταν ο γκαρντ των «Κελτών» και τον ανταγωνισμό μεταξύ των λιγοστών οργανισμών στη Λίγκα.

Μάλιστα, ο άλλοτε ρολίστας κυρίως των Μάτζικ και των Κλίπερς, πήγε την κουβέντα ένα βήμα παραπάνω, προκαλώντας οργή, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Μάρκαραν τον Κούζι υδραυλικοί και πυροσβέστες!»

Γεγονός που δεν μπορούσε να μείνει απροσπέραστο από τον πρώτο κορυφαίο πόιντ γκαρντ που γνώρισαν τα γυαλιστερά παρκέ του NBA και θέλησε γρήγορα-γρήγορα να παρουσιάσει τα δεδομένα:

«Άτομα με λιγότερο ταλέντο πάντα προσπαθούν να προβληθούν, κριτικάροντας άλλους. Θα υπερασπιστώ τους πυροσβέστες και τους υδραυλικούς: Ράσελ, Τσάμπερλεϊν, Μπέιλορ, Ρόμπερτσον, Γούεστ, Χάβλιτσεκ, Τζόουνς, Μάικαν, Πέτιτ...», αναφέροντας με αυτοπεποίθηση ονόματα και αθλητές που χάραξαν λαμπρή καριέρα την ίδια εποχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x