NBA

Ο Μέλο «κατέρριψε» τους Χοκς

Ο Καρμέλο Άντονι είχε κέφια και συμπαράσταση από τον Κρίσταπς Πορζίνγκις με αποτέλεσμα οι Νικς να επικρατήσουν 104-94 των Χοκς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν».

Όταν ο Καρμέλο Άντονι είναι «ζεστός» και έχει βοήθειες, οι Νικς μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Αυτό συνέβη κόντρα στους Χοκς και η νίκη ήρθε με 104-94 για τους Νεοϋορκέζους που έφτασαν τις πέντε νίκες σε δώδεκα ματς και τις τέσσερις σε έξι ματς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν».

Ο «Μέλο» τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους (12/22 σουτ, 4/8 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να αναδεικνύεται δίπλα του σε δεύτερο ρόλο με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Πολύτιμες υπηρεσίες πρόσφεραν και οι Ντέρικ Ρόουζ και Κόρτνεϊ Λι που είχαν από 14.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 18 πόντους και άλλα τόσα ριμπάουντ ξεχώρισε από τα «γεράκια» (9-3), με τους Πολ Μίλσαπ και Κάιλ Κόρβερ να προσθέτουν 19 και 17 αντίστοιχα.

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x