NBA

«Ο Μίροτιτς μιλάει με όλους… Εκτός από τον Πόρτις»

Μια… ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει στους Σικάγο Μπουλς, καθώς λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς στις προπονήσεις, ο Ισπανός διεθνής δεν έχει ανταλλάξει ούτε κουβέντα με τον Μπόμπι Πόρτις.

Η σεζόν για τους Σικάγο Μπουλς στιγματίστηκε πριν ακόμα αρχίσει λόγω του επεισοδίου που είχε ο Νίκολα Μίροτιτς με τον Μπόμπι Πόρτις, από το οποίο ο Ισπανός διεθνής κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω καταγμάτων στο κεφάλι από το χτύπημα του συμπαίκτη του.

Έπειτα από αρκετές μέρες, ο Μίροτιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των «ταύρων», ωστόσο ο Πόρτις αρνείται να απολογηθεί κατά πρόσωπο στον Νίκολα Μίροτιτς με αποτέλεσμα οι δύο φόργουορντ να μην ανταλλάζουν κουβέντα όλο αυτό το διάστημα.

Πριν από τη σημερινή προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας, Φρεντ Χόιμπεργκ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

«Ο Μίροτιτς μιλάει με όλους τους συμπαίκτες του. Εκτός φυσικά από τον Πόρτιτς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ελπίζω το θέμα αυτό να λυθεί σύντομα», είπε ο νεαρός κόουτς που ετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι κόντρα στους Θάντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x