NBA

Ο Μπίσλι… ξαναχτυπά

Έπιασε δουλειά ο Μάικλ Μπίσλι! Ξεκίνησε τις προπονήσεις με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς ο 25χρονος φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Μαϊάμι Χιτ. Γιατί θα γίνει δύσκολα το deal.

Ελεύθερος κυκλοφορεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Μάικλ Μπίσλι, καθώς οι Μαϊάμι Χιτ δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του και πλέον είναι στη διάθεση των… ορέξεων όλων των ομάδων του NBA.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Yahoo Sports», ο 25χρονος φόργουορντ έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ξεκινήσει τις προπονήσεις με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή, διότι τα «σπιρούνια» έχουν ήδη 14 υπογεγραμμένα συμβόλαια, εν’ όψει της νέας σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, γεγονός που σημαίνει πως δε μπορούν να εντάξουν άλλο παίκτη στο δυναμικό τους.

Νωρίτερα, στη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Αμερικανός αθλητής προπονούταν και με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα ήταν γνωστό…

Υπενθυμίζεται πως ο… εκκεντρικός, Μπίσλι ήταν η επιλογή των Χιτ στη θέση «No 2» στα draft του 2008. Εκεί, παρέμεινε μέχρι το 2010 για να επιστρέψει πέρυσι. Ενδιάμεσα, είχε περάσει δύο σεζόν με τη φανέλα των Τίμπεργουλβς και μια με αυτή των Σανς.

Κορυφαία σεζόν στην καριέρα του ήταν το 2010-2011, όταν αγωνιζόμενος για την ομάδα της Μινεσότα, είχε μέσο όρο 19.2 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά αγώνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x