NBA

Οδοστρωτήρας Γουέστμπρουκ άλωσε το Τορόντο! (video)

Ένας Γουέστμπρουκ σκέτη μαγεία! Ο MVP της περσινής σεζόν κατέγραψε ακόμα ένα triple-double (37π., 13ρ., 14 ασίστ) και οδήγησε τους Θάντερ σε σπουδαία νίκη μέσα στο Τορόντο επί των Ράπτορς (125-132).

Συνεπείς σε ακόμα ένα ντέρμπι παρουσιάστηκαν οι Θάντερ που κατάφεραν να αλώσουν το Τορόντο, επικρατώντας των Ράπτορς με το εντυπωσιακό 132-125.

Η κυριότερη αιτία που απέδρασαν με το «διπλό» ήταν ο εξωπραγματικός Ράσελ Γουέστμπρουκ, που πιάνοντας απόδοση περσινού επιπέδου, η οποία του χάρισε το βραβείο του MVP, διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο της ομάδας του Καναδά.

Ο «Russ» σημείωσε ακόμα ένα triple-double σκοράροντας 37 πόντους, κατεβάζοντας 13 ριμπάουντ και μοιράζοντας 14 ασίστ, προσθέτοντας μια μαγική εμφάνιση.

Αυτό ήταν το 5ο σερί triple-double και συνολικά 102ο της καριέρας του, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Στίβεν Άνταμς (25π., 8ρ.) και φυσικά οι Πολ Τζορτζ (22π.), Καρεμέλο Άντονι (15π.).

Από την άλλη μεριά, για τους Ράπτορς που σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι αποδείχθηκε ασυνεπής, κορυφαίος ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και ακολούθησε ο Κάιλ Λάουρι (22π., 10 ασίστ).

Παρ’ όλα αυτά, οι Ράπτορς παρέμειναν στην 1η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας (52-18) με την Οκλαχόμα να ανεβαίνει στην 4η της Δυτικής Περιφέρειας (43-29).



inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x