NBA

Οι Νετς διέλυσαν φιλικά τους Λέικερς

Στο πρώτο φιλικό του ΝΒΑ, οι Νετς συνέτριψαν 123-97 τους Λέικερς στο LA, με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς τους περισσότερους αστέρες τους.

Πρώτη πρόγευση από τη σεζόν που αρχίζει στις 19 Οκτωβρίου έδωσαν Λέικερς και Νετς, που αναμετρήθηκαν στo Staples Center του Λος Άντζελες. Η ομάδα του Μπρούκλιν συνέτριψε με 123-97 τους γηπεδούχους, ωστόσο συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, καθώς τα δύο θεωρητικά φαβορί για τον τίτλο στο νέο πρωτάθλημα παρατάχθηκαν χωρίς τα περισσότερα μεγάλα αστέρια τους. Το σκορ άνοιξε στην τελευταία περίοδο, όταν οι «λιμνάνθρωποι» απέσυραν τους μεγάλους παίκτες τους και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν με επί μέρους 39-16.

Για τους Λέικερς ο μόνος σταρ που αγωνίστηκε, κι αυτός για επτά λεπτά, ήταν ο Άντονι Ντέιβις, ενώ δεν πάτησαν καθόλου παρκέ οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Καρμέλο Άντονι και Τρέβορ Αρίζα. Ο Μαλίκ Μονκ ήταν ο πρώτος τους σκόρερ με 15 πόντους, ενώ από 11 είχαν οι Γουέιν Έλινγκτον και Ντουάιτ Χάουαρντ και 10 πρόσθεσε ο Τάλεν Χόρτον-Τάκερ.

Οι Νετς δεν χρησιμοποίησαν Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Κάιρι Ίρβινγκ, Πάτι Μιλς, Μπλέικ Γκρίφιν, Τζέιμς Τζόνσον και Τζο Χάρις. Ο ρούκι Κάμερον Τόμας ξεχώρισε με 21 πόντους, ενώ από 13 είχαν οι Ντέιβιντ Ντιούκ και ΝταϊΡόν Σαρπ, 12 είχε ο Μπρους Μπράουν και ο βετεράνος Πολ Μίλσαπ έκανε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x