NBA

Οι Ράπτορς διέλυσαν τους Σίξερς και απέχουν μια… ανάσα από την πρόκριση (video)

Με εμφατικό τρόπο οι Ράπτορς επικράτησαν με 125-89 των Σίξερς και έκαναν το 3-2 στα ημιτελικά της Ανατολής, με τον Καουάι Λέοναρντ και τον Πασκάλ Σιακάμ να οδηγούν τους «δεινόσαυρους».

Μόνο για ένα δεκάλεπτο ήταν ανταγωνιστικό το 5ο παιχνίδι των Ράπτορς με τους Σίξερς, με τους Καναδούς να επικρατούν 125-89 στο Τορόντο και να βρίσκονται μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Ανατολής.

Σε αντίθεση με τους τέσσερις προηγούμενους αγώνες που ήταν μόνος του ο Καουάι Λέοναρντ, ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ / σούτινγκ γκαρντ βρήκε βοήθειες από τους συμπαίκτες του, όπως ο Πασκάλ Σιακάμ.

Το δίδυμο των «δεινοσαύρων» είχε εξαιρετική παρουσία, καταφέρνοντας να δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα, ο Λέοναρντ πέτυχε 21 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ, ενώ ο Αφρικανός φόργουορντ φλέρταρε με το triple-double (25 π., 8 ρ., 8 ασ.). Από κοντά ήταν ο Λόουρι (19 π.) και ο Γκριν (17 π.) με 5 στα 7 τρίποντα.

Από την πλευρά των Φιλαδέλφεια, ο Μπάτλερ είχε 22 πόντους, ενώ ο Χάρις (15 π.) ο Εμπίιντ 13 π. και ο Σκοτ 10 π. κατάφεραν να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-26, 37-17, 28-27, 33-19

inner

inner

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x