NBA

Οργή Πίστονς για τη διαιτησία με Νικς-Παραδέχτηκαν το λάθος οι διαιτητές

Ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος έκρινε τον αγώνα των Νικς με τους Πίστονς.

Οι Νικς επικράτησαν 113-111 των Πίστονς με γκολ-φάουλ του Τζος Χαρτ, αλλά σε μια φάση που είχε προηγηθεί καταφανέστατο φάουλ στον Οσάρ Τόμπσον ο οποίος με το παιχνίδι στο 110-111 έβγαινε στον αιφνιδιασμό και είδε τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο να τον σταματά αντικανονικά.

Ο προπονητής του Ντιτρόιτ, Μόντι Γουίλιαμς, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία. «Είναι η χειρότερη διαιτητική απόφαση της σεζόν. Αρκετά πια! Διαμαρτυρηθήκαμε στη λίγκα, στείλαμε βίντεο και έχουμε βαρεθεί να ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν νοείται να βουτάς στα πόδια του αντιπάλου, να τον χτυπάς και να μη σφυρίζεται τίποτα! Είναι γελοίο! Θέλουμε δίκαιη διαιτησία, τελεία και παύλα», τόνισε και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις.

Ο επικεφαλής της ομάδας διαιτησίας, Τζέιμς Γουίλιαμς, παραδέχτηκε κατόπιν εορτής το λάθος. «Βλέποντας τη φάση μετά τον αγώνα, κρίνουμε πως ο Τόμπσον πάει πρώτος στην μπάλα και μετά του στερείται η δυνατότητα να κερδίσει την κατοχή. Έπρεπε να σφυριχτεί φάουλ σε βάρος του ΝτιΒιντσέντζο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x