NBA

Ουντόκα: «Είμαστε υπερήφανοι ως μία ομάδα που αγωνίζεται ως σύνολο»

Ο Ίμε Ουντόκα θέλησε να εξηγήσει μέσα σε λίγες λέξεις τον λόγο που οι Μπόστον Σέλτικς ξεχώρισαν, ξεκαθαρίζοντας πως το ομαδικό πνεύμα και το αίσθημα του συνόλου είναι η ειδοποιός διαφορά.

Αναπάντεχο μέχρι την trade deadline, όπου οι Μπόστον Σέλτικς ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και το ενδεχόμενο να μείνουν εκτός play-offs ήταν εμφανές στον ορίζοντα. Παρόλα αυτά, οι "Κέλτες" ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή προηγούνται στη σειρά των τελικών (1-0) κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Ίμε Ουντόκα σε ελάχιστες προτάσεις υπογράμμισε την μοναδικότητα της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι υπόλοιπες διαθέτουν από έναν πραγματικό σταρ, ενώ οι Σέλτικς εν αντιθέσει αγωνίζονται και παλεύουν για τα αποτέλεσμα ως "ένα".

«Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως μονάδα. Μία ολοκληρωμένη ομάδα. Κοιτάζουμε τις άλλες ομάδες, το Μπρούκλιν έχει τον Ντουράντ, οι Μπακς τον Αντετοκούνμπο, το Μαϊάμι τον Μπάτλερ. Είμαστε υπερήφανοι ως μία ομάδα που παίζουν όλοι μαζί», τόνισε ο πρώην βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς ενόψει του δεύτερου αγώνα της σειράς των τελικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x