NBA

Τέλος για Παναθηναϊκό ο Μίχαϊλιουκ: Συμφώνησε με Σέλτικς!

Το πολυπόθητο συμβόλαιο στο ΝΒΑ βρήκε ο Σβι Μίχαϊλιουκ, ο οποίος απασχόλησε πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό, καθώς συμφώνησε με τους Μπόστον Σέλτικς!

Τα πράσινα αλλά όχι αυτά του Παναθηναϊκού θα φορά τη νέα σεζόν ο Σβι Μίχαϊλιουκ!

Παρά τη «χρυσή πρόταση» που είχε στα χέρια του από το «τριφύλλι» για να παίξει στην Ευρωλίγκα, ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρήκε το… πολυπόθητο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τον πολύ έγκριτο δημοσιογράφο, Shams Charania, ο Ουκρανός έδωσε τα χέρια με τους Σέλτικς, για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Μίχαϊλιουκ κρατούσε εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ο παίκτης είχε θέσει εξ αρχής ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ, θέλοντας να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του. Τελικά, ο Ουκρανός ανταμείφτηκε για την επιμονή και... υπομονή του, βρίσκοντας χώρο στο ρόστερ της ομάδας από τη Βοστώνη.

Έτσι, οι Σέλτικς θα γίνουν ο έβδομος σταθμός του 26χρονου γκαρντ/φόργουορντ στον «μαγικό κόσμο», μετά τους Λέικερς, Πίστονς, Θάντερ, Ράπτορς, Νικς και Χόρνετς. Συνολικά στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Μίχαϊλιουκ μετράει 252 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 6,6 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x