NBA

Πάνε για Γουαϊτσάιντ οι Λέικερς!

Πρώτο στη λίστα τους έχουν οι Λος Άντζελες Λέικερς τον Χασάν Γουαϊτσάιντ, ο οποίος μένει free agent από τη Χιτ αυτό το καλοκαίρι!

Διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μία εξαιρετική λύση για τη φροντ λάιν τους είναι οι Λέικερς! Σύμφωνα με το «EPSN», η ομάδα του Λος Άντζελες αναμένεται να κάνει δυνατή κίνηση για την απόκτηση του Χασάν Γουαϊτσάιντ, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι θα μείνει free agent από τη Χιτ.

Μάλιστα, για τον 27χρονο σέντερ ενδιαφέρονται ακόμη οι Μάβερικς και οι Μπλέιζερς, ενώ όπως είχε δηλώσει ο Πατ Ράιλι, η ομάδα του Μαϊάμι επιθυμεί την παραμονή του. Φέτος, ο Γουαϊτσάιντ, είχε κατά μέσο όρο 14,8 πόντους, 11,8 ριμπάουντ και 3,7 τάπες, ενώ από την επόμενη σεζόν θα ψάξει για ένα μάξιμουμ συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 22 εκατ. δολάρια ετησίως.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τόσο οι Λέικερς, όσο και η Χιτ θα επιδιώξουν την 1η Ιουλίου (όταν και ξεκινά η περίοδος που μιλούν με τους free agents), να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Κέβιν Ντουράντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x