NBA

Πάρσονς για ΛεΜπρόν: «Όταν προσπεράσει τον Καρίμ θα είναι ο κορυφαίος όλων»

Ο Τσάντλερ Πάρσονς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό μέσο, δήλωσε πως όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ τότε θα είναι ο κορυφαίος όλων.

Μόλις 63 πόντους μακριά από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ είναι ο αστέρας των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς και σύμφωνα με τον Τσάντλερ Πάρσονς μόλις προσπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ τότε θα είναι και επίσημα ο κορυφαίος όλων των εποχών.

«Είναι και οι δύο καταπληκτικοί (Τζόρνταν και Τζέιμς), αλλά για εμένα ο ΛεΜπρόν είναι ο κορυφαίος όλων. Το να είσαι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος είναι απίστευτο, νομίζω όλοι θα πρέπει να «υποκλιθούμε» στο μεγαλείο του. Έχει καταφέρει να διατηρηθεί μέσα στην ελίτ του ΝΒΑ εδώ και 20 χρόνια, είναι 38 ετών και στην 20η σεζόν του και έχει μέσο όρο 30 πόντους. Θα τον ψήφιζα για MVP εάν οι Λέικερς ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία», τόνισε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.

Τα νούμερα και τα επιτεύγματα του Τζέιμς είναι αξιοθαύμαστα, όμως πολλοί δεν τον θεωρούν τον κορυφαίο όλων ακόμα λόγω της κυριαρχίας του Τζόρνταν όσο έχει να κάνει με τους τίτλους. Ωστόσο, εάν ο «βασιλιάς» καταφέρει να κερδίσει άλλο ένα πρωτάθλημα με τους Λέικερς τότε πολύς κόσμος θα συμφωνήσει με τα λόγια του Πάρσονς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x