NBA

Περονόσπορος στις «αρκούδες»

Επιδημία τείνει να λάβει η ίωση που έχει προσβάλλει τους παίκτες των Μέμφις Γκρίζλις, καθώς επτά μέλη της ομάδας έχουν στομαχικές διαταρραχές.

Με νοσοκομείο μοιάζουν τα αποδυτήρια των Μέμφις Γκρίζλις, καθώς επτά παίκτες έχουν προσβληθεί από ίωση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη στον αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς την Παρασκευή το βράδυ.

Συγκεκριμένα οι Άλεν, Λι,Ούντριχ, Λούερ, Στόουκς, Ποντέξτερ και Κουφός έχουν στομαχικές διαταρραχές και είναι πιθανόν να απουσιάσουν όλοι από τον αγώνα των Μέμφις Γκρίζλις απέναντι στους Σέλτικς.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι «Αρκούδες», δεδομένης και της απουσίας του Καλάθη λόγω της τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένων ουσιών, θα έχουν μόλις έξι διαθέσιμους παίκτες στην αναμέτρηση με τους «Κέλτες».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x