NBA

Πήρε μυϊκά κιλά ο Ποκουσέφσκι: «Καλύτερος και πιο δυνατός φέτος»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι εμφανίστηκε με μεγαλύτερο… όγκο στη media day των Θάντερ και είχε την εξήγηση.

Πολύ πιο γυμνασμένος παρουσιάστηκε στη media day των Θάντερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο 20χρονος φόργουορντ έφτασε πλέον τα 95,5 κιλά έχοντας αυξήσει σημαντικά τον όγκο του σε σχέση με το πώς εμφανίστηκε στο ΝΒΑ πριν δύο χρόνια.

«Δούλεψα πολύ στο γυμναστήριο το καλοκαίρι. Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος και θα συνεχίσω να δυναμώνω. Είμαι μόλις 20 ετών, αλλά δεν έχει σημασία η ηλικία. Αυτό που μετράει είναι πως βλέπεις το ίδιο το παιχνίδι. Θέλω να δείξω το σωστό δρόμο στους νεαρότερους παίκτες. Επίσης, το να δυναμώσω το σώμα μου, θα με βοηθήσει στο να μαρκάρω καλύτερα σε διαφορετικές θέσεις, καθώς και στο να είμαι αποτελεσματικός στο επιθετικό κομμάτι», τόνισε ο Σέρβος άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.

Η νέα σεζόν είναι και η τελευταία του τρέχοντος συμβολαίου του. «Είναι κάτι που δεν βρίσκεται στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο ίδιος. Ο «Πόκου» είχε 7,6 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 20,2 λεπτά κατά μέσο όρο σε 61 εμφανίσεις την περασμένη περίοδο με την ομάδα της Οκλαχόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x