Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας βρίσκονται πλέον οι Νικς!
Μετά από ένα τρομερό ματς που θύμισε... παλιές καλές εποχές των playoffs, η ομάδα της Νέας Υόρκης πέρασε με σκορ 94-93 από την έδρα των Πίστονς, έκανε το 3-1 στη σειρά και πλέον πάει στην έδρα της για να κλειδώσει την πρόκριση!
Όπως και στο Game 3 (116-118), έτσι και απόψε, οι δύο ομάδες έδωσαν τρομερές μάχες στο παρκέ της «Little Caesars Arena», με τον Καρλ Άντονι Τάουνς να «καθαρίζει» το ματς με τρίποντο στα 48'' πριν το φινάλε. Τα «πιστόνια», είχαν στο φινάλε δύο ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, ωστόσο, αστόχησαν σε ισάριθμα σουτ!
KARL-ANTHONY TOWNS FOR THE LEAD ??
— NBA (@NBA) April 27, 2025
KNICKS UP 94-93.
46.6 seconds to play on ABC ?? pic.twitter.com/Yc29JVqSSc
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπράνσον με 32 πόντους και 11 ασίστ, με τον Άντονι Τάουνς να προσθέτει 27 πόντους και 9 ριμπάουντ, την ώρα όπου για τους Πίστονς ο Κάνιγχαμ έγραψε ένα γεμάτο triple-double (25π., 10ρ., 10ασ.) χωρίς όμως αντίκρισμα.
Τα δωδεκάλεπτα: 19-29, 43-50, 71-64, 93-94.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






