NBA

Ο Πολ θα ψάξει τριετές συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο 36χρονος γκαρντ των Φοίνιξ Σανς φαίνεται πως θα βγει στη φετινή αγορά του ΝΒΑ ζητώντας ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Κρις Πολ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς, φτάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικούς ΝΒΑ Finals, εκεί όπου ηττήθηκε 4-2 από τους πρωταθλητές, Μιλγουόκι Μπακς.

Ο 36χρονος γκαρντ διατηρεί player option στο συμβόλαιό του για τη σεζόν 2021/22 έναντι 44.211.146 εκατομμυρίων δολαρίων ώστε να παραμείνει στην ομάδα της Αριζόνα.

Παρ' όλα αυτά, δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κάνουν λόγο πως οι πολύπειρος άσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει αυτά τα χρήματα, και να βγει στην ελεύθερη αγορά ώστε να αναζητήσει ένα τριετές συμβόλαιο έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του φαίνεται πως έχουν οι Νιου Γιορκ Νικς, αλλά και οι Λος Άντζελες Λέικερς του παλιόφιλού του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Βέβαια, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπογράψει εκ νέου με τους Φοίνιξ Σανς υπό τους όρους που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Τη φετινή σεζόν, ο Πολ αγωνίστηκε σε 70 παιχνίδια της regular season, έχοντας 16.4 πόντους, 8.9 ασίστ και 4.5 ριμπάουντ, ενώ στα playoffs τα νούμερα στο σκοράρισμα εκτοξεύτηκαν σε 19.2 πόντους, 8.6 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ σε 20 ματς της postseason.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x