NBA

Πόλεμος Μπακς- Drake λόγω… Aντετοκούνμπο

Τεράστια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των Μπάκς και του γνωστού τραγουδιστή Drake με τα καμώματα του δευτέρου στην αναμέτρηση μεταξύ Ράπτορς και Μπακς.

Η κάμερα έπιασε τον Drake να κοροϊδεύει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόσο κατά την διάρκεια όσο και και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο έλληνας σούπερσταρ έκανε air ball σε μια βολή, τότε φάνηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες ο τραγουδιστής που καθόταν στις court seats να είναι όρθιος και να κάνει χειρονομίες στον ηγέτη των Μπάκς.

Μάλιστα ο μουσικός δεν περιορίστηκε μόνο στις χειρονομίες αλλά συνέχισε και μετά το τέλος της αναμέτρησης όταν τον πλησίασε και του ψιθύρισε… μερικά λόγια.

Η συμπεριφορά του Drake φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από την ηγεσία των Μπακς οι οποίοι έσπευσαν να καυτηριάσουν τα όσα έγιναν, ενώ και ο άνθρωπος που οδήγησε τον Αντετοκούνμπο από την Α2 στα σαλόνια του NBA, Γεώργιος Δημητρόπουλος δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν.

Χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ έκανε λόγο για τεράστια ασέβεια του τραγουδιστή. Ενδεικτικό των διαστάσεων που έχει πάρει η υπόθεση είναι ότι η δημοσίευση του Μάνατζερ στο τουίτερ, έχει απασχολήσει τόσο το ESPN, όσο και άλλα ξένα σαιτ.




Ο ράπερ πάντως μόνο δόξα δεν κέρδισε με τα όσα έκανε με τους φίλους των Μπακς να τον κατακεραυνώνουν στο τουίτερ.

Όλοι πάντως αναμένουν με ανυπομονησία τι στάση θα κρατήσει ο τραγουδιστής στο 6 game της σειράς, αφού μετά την νίκη των Ράπτορς και την ισοφάριση σε 2-2 είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στο Τορόντο.

Επιμέλεια: Χρίστος Πετσόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x