NBA

Πόποβιτς: «Ας προσθέσουμε τετράποντο και πεντάποντο για να γίνει το μπάσκετ ένα πραγματικό τσίρκο»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις των αστέρων του NBA.

Με δικό του ξεχωριστό τρόπο και με αρκετή δόση... χιούμορ σχολίασε τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις των αστέρων του NBA, ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Μετά την ήττα της ομάδας από τους Μπόστον Σέλτικς (117-114) και την εξαιρετική μέρα που βρέθηκε ο Τζέιλεν Μπράουν (38π.), ο Αμερικανικός τεχνικός δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις απίστευτες επιδόσεις που έχουν αυτό το χρονικό διάστημα οι κορυφαίοι παίκτες της λίγκας, ενώ έκανε λόγο μέχρι και για... τσίρκο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πολύ πιο δύσκολο να παίξεις άμυνα αυτές τις ημέρες με τόσους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν τρίποντα. Θα σκοράρουν, αυτό είναι δεδομένο. Οπότε οι μέσοι όροι ανεβαίνουν. Η άμυνα είναι πολύ δύσκολη και παρότι μπορεί να δουλέψει στο μισό γήπεδο, στο τρανζίσιον μπορεί να ανοίξει το κορτ και να σουτάρουν από απόσταση. Είναι προφανώς ένα πλεονέκτημα. Το έχω πει και ξανά, ελπίζω η λίγκα να βάλει τετράποντο και πεντάποντο, ώστε να το κάνουμε πραγματικό τσίρκο. Θα είναι διαφορετικό σπορ, δεν θα είναι μπάσκετ, θα είναι μία αηδία»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x