NBA

Ξέσπασμα Πόποβιτς για τις κυβερνήσεις μετά το μακελειό στο Τέξας: «Σηκωθείτε από τον κ@@ο σας!»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ξεσπάθωσε κατά των πολιτικών για την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζουν τις κραυγές για την οπλοκατοχή, στον απόηχο του μακελειού σε σχολείο στο Τέξας.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς για μία ακόμη φορά έδειξε πως τον ενδιαφέρουν πολλά περισσότερα και πιο σημαντικά πράγματα από το μπάσκετ. Ο προπονητής των Σπερς συμμετείχε σε διαδήλωση κατά της οπλοκατοχής, στον απόηχο του μακελειού σε σχολείο του Τέξας όπου ένας 18χρονος σκότωσε 19 παιδιά και δύο δασκάλες. Ο 73χρονος θρύλος του ΝΒΑ τα έβαλε ανοιχτά με τους πολιτικούς που αρνούνται να αλλάξουν τους νόμους για να προστατέψουν τον κόσμο βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα δικά τους συμφέρονται.

«Ακούσαμε τους πολιτικούς στα κανάλια να λένε για τις προσευχές και τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειές των θυμάτων. Είναι το ίδιο τροπάριο μετά από κάθε μακελειό. Πόσα ακόμη τέτοια θα χρειαστεί να βιώσουμε για να αλλάξει κάτι; Ένα μακελειό το μήνα; Δύο την εβδομάδα; Δεκαπέντε παιδιά; Είκοσι παιδιά; Όταν θα φτάσουμε τα 74, μπορεί τελικά να κάνουν κάτι. Σηκωθείτε από τον κώλο σας και κάντε κάτι επιτέλους! Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν για μας. Η πλειονότητα των πολιτών θέλουν να κάνουν επιτέλους κάτι για τους νόμους για την οπλοκατοχή. Και δεν το κάνουν γιατί τους νοιάζει περισσότερο η ισχύς τους, η θεσούλα τους και τα λεφτά, παρά ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας. Έχω σιχαθεί να βλέπω 50άρηδες, 60άρηδες και 70άρηδες λευκούς να κάνουν σκατά τις ζωές μας γιατί είναι εγωιστές και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο πέρα από τη θέση τους», τόνισε στο ξέσπασμά του ο «Ποπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x