NBA

Πορζίνγκις για το δίδυμο του με τον Ντόντσιτς: «Απλά δεν ήμουν το σωστό άτομο»

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις εξέφρασε την γνώμη του για το τι πήγε λάθος με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Το δίδυμο Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους Μάβερικς, ενώ και οι δυο ήταν αποδοτικοί σε ατομικό επίπεδο. Απλά σύμφωνα με τον Λετονό φόργουορντ/σέντερ, ο ίδιος δεν ήταν το σωστό «Νο.2».

«Απλά δεν ήμουν το σωστό άτομο, δεν ταιριάζαμε μέσα στο παρκέ. Ο Λούκα είναι ένα φοβερό ταλέντο και θέλεις να τον πλαισιώσεις με τους κατάλληλους παίκτες, εγώ απλά δεν ήμουν ένας από αυτούς», δήλωσε αρχικά ο Πορζίνγκις σε συνέντευξη του στο Yahoo Sports.

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην all-star είναι πολύ χαρούμενος με το νέο του «σπίτι» στην Γουάσινγκτον.

«Αγαπώ αυτήν την πόλη και τον οργανισμό των Γουίζαρντς. Απολαμβάνω να παίζω μαζί με τον Μπράντλει Μπιλ, τον Κούζμα και γενικά όλα τα παιδιά. Μακάρι να μπορέσω να παραμείνω στην Ουάσινγκτον για πολλά χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον οπότε μένω στο παρόν και απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή εδώ», τόνισε ο 27χρονος.

Το γεγονός ότι είναι χαρούμενος στην Ουάσινγκτον φαίνεται στην απόδοση του, αφού ο Λετονός άσος φέτος διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Συγκεκριμένα, μετράει 21,8 πόντους, 8,8 ριμπάουντ, 1,5 κοψίματα, εκτελώντας παράλληλα με 47% στα σουτ εντός πεδιάς και 35% στα τρίποντα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x