Ο Λετονός αστέρας των Νιου Γιορκ Νικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνίζεται φέτος ως πάουερ φόργουορντ. Με δηλώσεις του στην «Daily News», ο ύψους 2,21 άσος υποστήριξε πως αισθάνεται πιο άνετα σε αυτήν τη θέση παρά σε αυτήν του σέντερ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «είναι καλύτερο για εμάς. Όταν παίζω ως πάουερ φόργουορντ, ειδικά απέναντι σε αντιπάλους που δε σουτάρουν, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα» ενώ πρόσθεσε πως «όταν αγωνίζομαι ως σέντερ, χάνω πολλή ενέργεια. Στο τέσσερα αισθάνομαι πιο άνετα».
Από φέτος ο Πορζίνγκις θα είναι ο σούπερ σταρ της ομάδας της Νέας Υόρκης, ύστερα από τη φυγή του Καρμέλο Άντονι, ο οποίος μετακόμισε στους Θάντερ με ανταλλαγή.
Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






