NBA

Έξαλλος με τη διαιτησία ο προπονητής των Λέικερς: «Διαφορετικά κριτήρια, εξοργιστική ασυνέπεια»

Βολές κατά της διαιτησίας από τον προπονητή των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ.

Οι Λέικερς ηττήθηκαν με 123-113 από τους Σανς, εξακολουθούν να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ακόμη και των play in και ο προπονητής της ομάδας, Ντάρβιν Χαμ, έχασε την ψυχραιμία του κάνοντας επίθεση κατά της διαιτησίας.

«Σε εμάς αμέσως σφυρίζουν τα φάουλ. Αντίθετα δεν συμβαίνει το ίδιο στην άλλη πλευρά του παρκέ. Τα κριτήρια είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν είμαι από εκείνους που χρησιμοποιούν την διαιτησία ως δικαιολογία αλλά ολοένα και γίνεται πιο δύσκολη η κατάσταση. Βλέπω να υπάρχουν ίδιες επαφές σε βάρος των παικτών μας, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις να μην ακούγεται το σφύριγμα. Και είναι κάτι που προσπαθούμε να έχουμε στο παιχνίδι μας, επιδιώκοντας τις επαφές ώστε να πηγαίνουμε στη γραμμή των βολών», είπε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθούμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι στη ρακέτα αλλά δεν παίρνουμε σφυρίγματα. Βλέπω τα χέρια των αντιπάλων πάνω στα χέρια των δικών μας και να μην σφυρίζεται τίποτα απολύτως. Πρέπει να βρούμε τρόπους ώστε να μην πάρει έκταση αυτό το πρόβλημα αλλά είναι δύσκολο. Είναι εξοργιστικό όταν υπάρχει αυτή ασυνέπεια», πρόσθεσε ο προπονητής των Λέικερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x