NBA

Προπονητής Χόρνετς για Μίτσιτς: «Η επίγνωση και η αίσθησή του για το παιχνίδι είναι πραγματικά εξαιρετική»!

Ο προπονητής των Σάρλοτ Χόρνετς... έσταξε μέλι για τον δύο φορές MVP της Ευρωλίγκας, Βασίλιε Μίτσιτς!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Βασίλιε Μίτσιτς πήρε τη μεγάλη απόφαση να υποκύψει στο δέλεαρ του ΝΒΑ και να κάνει το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον δύο φορές MVP της Ευρωλίγκας, καθώς, στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν βρίσκει ποτέ τον χώρο και τον χρόνο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να δείξει τις ικανότητές του στα μαγικά παρκέ του ΝΒΑ.


Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Σέρβος γκαρντ έγινε ανταλλαγή στους Χόρνετς, με τον 30χρονο πλέι μέικερ να βρίσκει την... μπασκετική του Ιθάκη, εκτοξεύοντας τον χρόνο συμμετοχής του και τα νούμερά του! Συγκεκριμένα, σε 6 συμμετοχές με τους Χόρνετς μετράει 9,7 πόντους, 6 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 22,2 λεπτά συμμετοχής, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του που μετράει πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα!

Για τον άλλοτε παίκτη της Αναντολού Εφές μίλησε ο προπονητής των Χόρνετς, με τον Στιβ Κλίφορντ να... στάζει μέλι για τις δυνατότητες και το μπασκετικό IQ του Μίτσιτς, όντας απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του!


«Τα παιδιά που ήρθαν ήταν εδώ για έξι μέρες, παίξανε τρία παιχνίδια, μετά πήγαν σπίτι, μετακομίζουν… Έγιναν πολλά και απλά πρέπει να επιστρέψουν στη σωστή ένταση και συγκέντρωση. Είναι λίγο διαφορετικό για αυτά τα παιδιά. Ο Μίτσιτς ένας ταλαντούχος παίκτης. Η επίγνωσή του και η αίσθηση του για το παιχνίδι είναι πραγματικά εξαιρετική. Υπάρχει ακόμα κάτι καινούργιο για εμάς. Όσο πιο οργανωμένοι είμαστε επιθετικά, τόσο καλύτερα θα παίξει.

Το IQ, η επίγνωση, το όραμά του… Ήταν MVP στην Ευρώπη δύο συνεχόμενα χρόνια. Το να το κάνεις από αυτή τη θέση δείχνει πολλά. Είναι μεγάλος, μπορεί να πασάρει, μπορεί να σουτάρει, είναι έξυπνος και καλός παίκτης στο πικ εν ρολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x